3. apr 2009

Kohupiima-virsikukook

PÕHI:
125 g võid
1 dl suhkrut
1 muna
3 dl jahu
1 tl küpsetuspulbrit

TÄIDIS:
1 suur purk virsikukompotti
250 g kohupiima
250 g hapukoort
1 dl suhkrut
2 muna
2 spl tärklist

VALMISTAMINE :Vahustada toasoe või ja suhkur. Lisa muna, jahu ja küpsetuspulber. Suru taigen 26 cm läbimõõduga vormi põhjale ja äärtele. Küpseta 200 C juures 10 minutit. Siis lao virsikud põhjale. Vahusta munad suhkruga siis lisa kohupiim ja hapukoor ning kõige lõpuks tärklis. Vala segu virsikutele ja küpseta veel 30 minutit.
Kooki oleme teinud juba korda viis ja hea asi selle maiuspala juures on, et kuidagi pole võimalik seda "nässu" ajada