{ads}

HIDE

Viimased

latest

Limonaaditarretis

Kunagi lugesin kusagilt Å¡hampusetarretisest. Tundus huvitav. Lastega kodule kohaselt proovisime teha tarretist limonaadist. Kodus oli Limp...


Kunagi lugesin kusagilt Å¡hampusetarretisest. Tundus huvitav. Lastega kodule kohaselt proovisime teha tarretist limonaadist. Kodus oli Limpa maasikalimonaadi.
VAJA:
Limpa maasikalimonaadi
Želatiini (oleneb limonaadi kogusest vaatad želatiini paki pealt palju vaja panna on- minul oli umbes 300g limonaadi ja veidi üle poole paki "Laplanta" želatiini).
VALMISTAMINE:
Lase želatiinil (väga väheses) jahedas vees paisuda (vett ainult nii, et želatiini ära katab, 10-15 min), kuumutad paisunud segu u. 80*C (keema ei lase), lisa toasoojale limonaadile. Lased segul külmikus taheneda u. tund-paar.Soovitus- alguses kui želatiini juurde kallad, on kogu limonaad üks suur vaht- oota ära kuni see vaht tagasi alla langeb ja alles siis kalla klaasidesse/kaussidesse (muidu langeb vaht alla klaasis ja pärast tuleb puhastada klaasi äärt želatiinivahu randist). Lase jaheneda. Meie uputasime värvi pärast klaasi põhja ka ühe kokteilkirsi.Jäi maitsev, sugugi mitte magus ja suus veel tarretisenagi veidi kihisev magustoit.

Kommentaare ei ole