3. apr 2009

Ühepajatoit

 Klassikaline kodune roog. Meie peres sisaldab alati sealiha.


600g sealiha
1tk Sibul
1tk Väiksem valge peakapsas
1.5 -2 l Vesi
6 tk Porgand
1 tk Kaalikas
6 tk Kartul
Sool
Või
hakitud maitserohelist

Valmistusaeg:Ettevalmistusaeg 35 minutit + 1 tund ja 20 minutit hautamiseks
Valmistamine:
Pruunista sealiha potipõhjas võis koos sibulaga. Tõsta potti sektoriteks lõigatud kapsas. Vala peale vesi ja hauta nõrgal kuumusel 25–30 minutit. Lisa kooritud ja tükeldatud porgandid ja kaalikas ning hauta veel 20 minutit. Lisa kooritud kartulid ja hauta veel 20 minutit. Maitsesta soolaga (vid lisada ka kanapuljongikuubikuid), maitserohelisega (meil läheb ainult till tavaliselt)ja hauta veel 10 minutit, kuni köögiviljad on pehmed.